+0032 495 21 45 83

Rijschool Den Haag

Rijschool Den Haag

Rijschool Den Haag gezocht? Hier vind je alle tips voor het behalen van je rijdbewijs.

Als je 16 jaar bent, kun je al starten met het halen van je rijbewijs. Je rijbewijs kun je halen vanaf 17-jarige leeftijd. Maar je hoeft niet tot je 17e verjaardag te wachten om te beginnen, want:

  • Als je 16 bent, mag je al het theorie-examen voor de auto doen bij het CBR.
  • Met 16,5 jaar mag je rijles nemen.
  • Als je 17 bent, mag je rijexamen doen.
  • Slaag je op je 17e voor je rijexamen? Dan vraag je jouw rijbewijs aan. En mag je autorijden met een coach naast je. Dit doe je tot je 18 jaar bent.
  • Jouw coaches moeten op je begeleiderspas staan. Deze pas vraag je aan bij de RDW.

Rijschool Den Haag – Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Je theorie-examen kun je al halen vanaf 16 jaar. Rijles nemen mag je vanaf 16,5 jaar. Dan mag je ook een tussentijdse toets doen.

Wanneer je 17 jaar oud bent, dan mag je rijexamen doen. Als je slaagt, kun je het rijbewijs aanvragen bij je gemeente. Je rijdt dan tot je 18e altijd met een coach naast je. En dat is goed voor de verkeersveiligheid.

Wist je dat steeds meer jongeren op hun 17e hun rijbewijs voor de auto halen? Op die leeftijd lijkt het sneller en beter te gaan.  Elke maand slagen ruim 4.000 17-jarigen voor hun rijexamen.

Lespakketten op maat

Bij Rijschool vinden kijken we eerst naar jou. Wat heb jij nodig om te kunnen slagen voor je rijexamen? Op basis daarvan stellen we een persoonlijk lespakket voor je samen. Dit lespakket bevat een vooraf overeengekomen aantal rijlessen, een tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR. Meer info

Rijles vanaf 16,5 jaar

Natuurlijk kun je niet wachten om aan je rijlessen te beginnen. Bij Rijschool V&V; kun je al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar! Je moet dan wel al in het bezit zijn van een theoriecertificaat. Vanaf je 17e mag je praktijkexamen doen en als je daarvoor slaagt, mag je tot je 18e verjaardag autorijden onder begeleiding van een coach. En na je 18e verjaardag zelfstandig de weg op!Meer info

Direct beginnen

Wil je direct beginnen met rijles in Den Haag? Geen probleem! Je kunt bij ons heel simpel en snel je eerste gratis proefles aanvragen. Daarna wijst de rest zich vanzelf! We hopen je spoedig te mogen verwelkomen bij Rijschool V&V.; Hoe eerder, hoe sneller jij je roze pasje op zak hebt!

Over Ons

Op zoek naar de beste rijschool in Zuid-Holland? Die heb je dan bij deze gevonden! Rijschool vinden is een gezellige rijschool in het hart van Den Haag. Wij bieden complete lespakketten en spoedopleidingen aan. Daarnaast kun je al vanaf 16,5 jaar bij ons terecht. Onze betrouwbare, professionele rijinstructeurs begeleiden je vanaf het begin tot aan het moment dat je het felbegeerde roze pasje in ontvangst mag nemen. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij onze rijschool in Den Haag!

Aanbevolen rijscholen

 Motorrijbewijs halen bij Motorrijschool delft 

Heb jij altijd al gedroomd van het volgen van motorrijles? Dan hebben we goed nieuws voor je, want sinds kort biedt motorrijschool Delft Campus namelijk ook de mogelijkheid tot motorrijles aan

Rijschool Den Haag Driver Company:

Driver Company “rijschool Den Haag”. Het vinden van een goede rijschool in Den Haag kan soms best lastig zijn, vanwege het grote aanbod van verschillende rijscholen in Den Haag. Wij van Rijschool Driver Company maken het je graag makkelijker. Geen gedoe, maar duidelijke afspraken zodat we in een vlotte tempo jouw rijbewijs B kunnen bemachtigen. Wij zijn niet zomaar een rijschool, wij gaan net dat ene stapje verder. Onze Den Haagse rijschool is ongelofelijk hoog beoordeeld met goeie resultaten en onze rijinstructeurs leveren je de beste rijervaring! Dit geldt voor zowel schakel auto’s en automaat rijlessen in Den Haag als motorrijlessen in den Haag. Maar ook voor bijhorende theorie lessen kun je bij ons terecht. Ervaar het zelf door een Proefles te nemen en je zult direct merken dat jij in goede handen bent! Onze focus ligt 100% in de Resultaten en de Klanttevredenheid van onze leerlingen. En dit alles voor een scherpe prijs!